Reebok

Reebok REALFLEX TRAIN 3.0

Pánská tréninková obuv

(2122000412)

Kód: 2122000412

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok REALFLEX TRAIN 3.0

Tréninková obuv Reebok REALFLEX TRAIN 3.0 je určená primárně k tréninku v posilovně nebo tělocvičně. Minimalistický svršek obsahuje prodyšnou síťovinu, která zajišťuje perfektní ventilaci. Fitframe konstrukce stabilizuje střední část chodidla. Díky technologii mezipodešve EVA jsou boty odlehčené, odolné a rychle reagující na jakýkoliv pohyb. RealFlex drážky v podešvi podporují maximální flexibilitu. Podešev je opatřena vysoce odolnou pryží proti opotřebení. S touto obuví překonáte všechny překážky!
  • pánská tréninková obuv
  • minimalistický svršek s prodyšnou síťovinou
  • Fitframe konstrukce stabilizuje střední část chodidla
  • mezipodešev EVA
  • flexibilní realflex drážky
  • vysoce odolná pryž proti opotřebení

Specifikace

Kód produktu 2122000412
Kód dodavatele 2122000412
Svršek textilie, síťovina, Fitframe
Mezipodešev EVA
Podešev guma, RealFlex
Kolekce Reebok Realflex

Kolekce

Reebok Realflex

Návrat k přírodě hlásí běžecká a fitness obuv Reebok Flex v kolekci Realflex. Jak je patrné z názvu, podešev je maximálně ohebná a připomíná chůzi bosé nohy, která je velmi zdravá pro posílení svalů. Některé svaly ani při chůzi kvůli pevné obuvi nevyužíváme s obuví Reebok Realflex chodidlo netrpí.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 48.5 EU (14 US / 32 CM)
Iveta
22.9.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla