Reebok

Reebok ALL TERRAIN SUPER 3.0 W

Dámská běžecká obuv

(2284000074)

Kód: 2284000074

nehodnoceno 0x

Popis

Reebok ALL TERRAIN SUPER 3.0 W

Jedinečná dámská běžecká obuv Reebok ALL TERRAIN SUPER 3.0 W pro všechny milovnice běhu terénem, nutnost pro závodnice extrémního běžeckého závodu Reebok Spartan Race. Svršek je bezešvý s tkaninou Ripstop pro vyšší životnost a odolnost materiálu. Mezipodešev je tvořena materiálem CMEVA pro dlouhotrvající odpružení a tlumení nárazů. Technologie H2O DRAIN ihned vypustí všechnu vodu a nečistoty, kterými proběhnete. Na podešvi najdeme agresivní gripy a technologii ROCK GUARD a ROPE PRO ve střední části pro maximální stabilitu na laně, i v tom nejčlenitějším terénu. S obuví All terrain super 3.0 neexistují žádné překážky.
  • bezešvý svršek RIPSTOP pro vyšší životnost materiálu
  • odpružení a tlumení nárazů díky materiálu CMEVA
  • agresivní gripy na podešvi s technologií ROCK GUARD
  • technologie ROPE PRO zajistí maximální stabilitu a je navržena tak, aby se při šplhu lano nesmekalo
  • technologie H2O DRAIN ihned vypustí všechnu vodu a nečistoty

Specifikace

Kód produktu 2284000074
Kód dodavatele 2284000074
Svršek syntetika, textilie, síťovina, Ripstop
Mezipodešev CMEVA
Podešev guma, Rock Guard, Rope Pro
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Kolekce Reebok Spartan race

Kolekce

Reebok Spartan race

Spartan race je extrémní překážkový závod, kde vyhrají ti nejodolnější. A přesně takové je i oblečení a boty z kolekce Reebok Spartan race. Boty se vyznačují velkou odolností, odvodňovacími kanálky, snadno omyvatelnými materiály, přilnavou podešví na kluzkém povrchu nebo třeba speciálně upravenou mezipodešví ve střední části pro šplh na laně. Oblečení je opatřeno technologií pro rychlý odvod vlhkosti.


Spartan race - překážkový závod vznikl v městečku Vermont v USA roku 2010 a byl navrhnut k tomu, aby přinesl vzrušení divákům, stejně tak jako sportovcům.

Závody mají několik úrovní, které se odlišují svou délkou a počtem překážek. Jednou z hlavních pravidel říká, že závodník nikdy nesmí dopředu znát trasu závodu. Všechny trasy jsou zablácené, vodnaté a překážky navrženy tak, aby Vám pomohly odkrýt v sobě skrytého Sparťana. 

Sparťan race pořádá závod i pro děti a mládež - Spartan Junior race.

Každý, kdo závod dokončí, dostává po doběhnutí do cíle medaili a tričko.








Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 38 EU (5 UK / 7.5 US / 24,5 CM)
Jiří
15.12.2023
Velmi pohodlné, ale zároveň pevně drží nohu. Podrážka výborně zabírá a neklouže. Tvarem jsou vhodné i pro nohu s širším nártem, jen se pak hůře šněrují.
Lucie
14.8.2018
Tak, pohodlny sou, uvidime, esli dobehnu Spartana
Jana
11.4.2017
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla