Nike

Nike JR MAGISTA ONDA TF

Dětské kopačky

(2137008038)

Kód: 2137008038

nehodnoceno 0x

Popis

Nike JR MAGISTA ONDA TF

Dětské kopačky Nike JR MAGISTA ONDA TF, určené pro mladé fotbalisty, přinášejí měkký strukturovaný svršek, jenž zaručuje dokonalý cit a pohodlí kombinované s ochranou. Gumová podešev těchto kopaček přispívá ke tvé mrštnosti při kličkování, takže můžeš být kreativním špílmachrem.
  • celoplošná struktura zlepšuje cit na míči
  • svršek ze syntetické kůže přináší pohodlnou ochranu
  • výstelka disponuje nízkoprofilovým tlumením a podporou
  • gumová podešev navržená pro hru na umělé trávě

Specifikace

Kód produktu 2137008038
Kód dodavatele 2137008038
Svršek syntetická
Podešev TF - optimální záběr na umělém povrchu
Technologie TF - turfy
Kolekce Nike Magista

Použité technologie

TF - turfy

Turfy jsou vhodné na hřiště s umělým trávníkem. Hra na tomto typu povrchu nevyžaduje hluboké zaříznutí kolíků, podobá se nárokům při hře na pevném přírodním povrchu. Kopačky určené na tento povrch ...

Kolekce

Nike Magista

Radikální nový model s názvem Magista je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a vyšší trakci. Je ideální pro kreativního hráče, pro tvůrce hry. Společnost Nike svou technologii Flyknit speciálně upravila tak, aby bylo možné ji použít i u kopaček. Díky této technologii budou mít hráči lepší cit pro míč a dokonalou kontrolu při vedení míče.

Hodnocení

0

0 Hodnocení