New Balance

New Balance W520RG3

Dámská běžecká obuv

(2282000323)

Kód: 2282000323

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
2 290 Kč   Ušetříte: 1 791 Kč (78 %)

499 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky New Balance

Popis

New Balance W520RG3

Dámská běžecká obuv New Balance W520RG3 má bezešvé spojení materiálů, díky kterému se budete cítit ve větším komfortu. Vysoce prodyšný svršek zaručí, že i v teplém počasí bude bota provzdušněná a vám se tak lépe poběží a budete se moci soustředit pouze na svůj běh. Materiál IMEVA v mezipodešvi vyniká svou lehkostí díky pórovité struktuře. Dostatečné tlumení je u tohoto modelu samozřejmostí. Podešev je opatřena menšími drážkami, proto obstojí i v mírném terénu.
  • prodyšná síťovina a bezešvý materiál svršku v sobě spojují přizpůsobivost chodidlu, komfort a podporu
  • lehký tlumící materiál IMEVA v mezipodešvi
  • přilnavá podešev
  • vhodná i do mírného terénu

Specifikace

Kód produktu 2282000323
Kód dodavatele 2282000323
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev IMEVA
Podešev guma
Drop 4 mm
Povrch silniční
Použití univerzální
Míra tlumení střední
Došlap neutrální
Klenba normální
Voděodolnost ne
Technologie IMEVA

Použité technologie

IMEVA

IMEVA je materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. IMEVA = Imoulded Ethyl Vinyl Acetate

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

idealnie lekki, wygodny, dopasowany nie wyczuwalny na stopie, dobrze się startuje, nie ślizga, przody ścierają się stosunkowo szybko, poodbijane palce wskazujące stóp - podejrzenie o normalną reakcje butów na dużą prędkość - rok ostrej eksploatacji i nie śmierdzą
marta
24.3.2018
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla